Grafische Zaken

We zijn op verschillende manieren met Prachtige Zaken bezig. Naast onze armaturen, lampen en verlichting zijn we al jaren lang actief op het gebied van grafische vormgeving. Voor starters, MKB maar ook groter merken.

Ben jij op zoek naar een professionele, nieuwe huisstijl, een logo. Herkenbaar, duidelijk en met een frisse uitstraling. Denken we mee aan vernieuwende uitingen, betaalbare oplossingen en een herkenbare uitstraling. 

Wil je meer weten neem dan contact met ons op. Al een blik werpen op het geen wat we al gemaakt hebben dan scroll even verder naar beneden. 

Portfolio 

So Cool Garage

Door je hobby kom je gelijkgestemde tegen. Door de jaren heen ook voor dit bedrijf de logo en huisstijl mogen doen. So-Cool, de uitstraling moest echt garage zijn. In de loop van de jaren al veel mogen doen

Logo - Huisstijl - Advertenties - Bus-belettering - Website

Ikkiesedelstenen

Voor ikkiesedelstenen maakte wij het logo. Een levensboom met een hart in het midden. Een hart om dat het gemaakt is met liefde en de boom die staat voor het leven. De groei die je door maakt als je de sierraden draagt van Ikkiesedelstenen.

Logo - Huisstijl - Visitekaartjes - Presentatiekaarten - Ondersteuning 

Europe Printing

Met de vraag om een auto belettering te maken kwam Europe Printing bij Prachtige zaken. Uit eindelijk hebben we een kleurrijk, fris en herkenbaar logo voor ze ontwikkeld. Veel kleurtinten en verloop wat duidelijk laat zien dat Europe Printing veel zijdige uitingen kan voor zien van bestickering.

Logo - Huisstijl - Autobelettering

Spico e-ducatie

Spico verzorgt e-learning modules. Community building en dermatoscopie als hoofddoel. Zij wilde een logo en huisstijl welke kennis, wijsheid en een link naar online leren moet uitstralen. De uil staat voor voor het studeren en overdragen. Het streepje tussen de E en de D is de verwijzing naar e-learning.

Logo - Huisstijl - Ondersteuning

Robert van Sundert Interieurbouw

Een restyling van het oude logo. Het oude logo leek alsof er RVS stond. Robert van Sundert is veel breder en veelzijdiger. Het gebruik van hoogwaardige materialen en diverse soorten hout. Een strakke en langdurige huisstijl dat was de vraag.

Logo - Busbelettering - Buitenbanners 

JB Classics

Voor JB Classics hebben we een complete restyle gedaan van de huisstijl. 

Logo - Huisstijl - Kleding -  Raambelettering - Banners - Folders