Bij Prachtige Zaken maken we verlichting. We maken onze verlichting op basis van recyclen en 3D-geprinten onderdelen. Door het combineren van oud en nieuw kunnen we unieke lampen maken. In onze webshop vind je hanglampen, wandlampen en staande lampen. Ze zorgen voor directe of indirecte licht in je woonkamer, slaapkamer of op je bureau!

Doordat we onze lampen maken van materialen die we hergebruiken. Hierdoor maken we unieke exemplaren. Soms dan hebben we geluk en kunnen we een set maken. Alle lampen worden geleverd met passend snoer. Zelfs de kleur en materiaal sluiten aan bij de gebruikte onderdelen van de lamp. Koopt u bij ons een lamp dan zit hier ook meteen een led-lamp bij.

Heb je speciale wensen? Of heb je een voorwerp wat je dierbaar is maar niet in je interieur past? Wij maken ook lampen op maat. Of je nu een hangende, staande of lamp voor aan de wand wil. We nemen samen je wensen door om een lamp te maken die naar je wens is. Met als eindresultaat een lamp die bij jou interieur en persoonlijke smaak!

Tot snel!