Ox

€ 275,00

Ox

€ 275,00

Deze kroonluchter, voor binnen, is gemaakt van een ring die om een groot wijnvat heeft gezeten. Door de dunne stalen kabels lijkt de ring bijna te zweven. De geweven snoeren hangen losjes naar beneden en accentueren het 'zweven' nog meer.

Deze lamp wordt niet verzonden! Gezien het formaat van deze lamp wordt deze bezorgt in overleg, tegen meerprijs. Afhalen is geen probleem

Wieb

€ 95,00

Wieb

€ 95,00

Deze hanglamp is gemaakt van een pot. Door het motief voor de lichtbron wordt het licht difuse. Zorgt voor sfeer en kan zo het donkere hoekje in de kamer mooi verlichten. 

Van deze lamp hebben we er twee en zijn dus als set te bestellen. Bijvoorbeeld naast je bank. Of boven de nachtkastjes. 

Punctata

€ 110,00

Punctata

€ 110,00

Deze hanglamp heeft een frisse uitstraling. Gemaakt van fiberglas en 3d-geprinte groene onderdelen en een fel groen snoer. Je moet wel een beetje lef hebben wil je deze lamp in je kamer hangen.

In een woonkamer, in je slaapkamer of in een jungle kinderkamer. 

De-raad

€ 55,00

De-raad

€ 55,00

Deze hanglamp is gemaakt van kokers waar instustrieel garen omheen gewikkeld zat. Door de ledlamp die netg onder de rand vandaan komt heeft deze lamp een eigenwijze look. De lamp wordt niet warm en daardoor kan deze in de koker zitten. Voor in een industrieel interieur of voor als je iets bijzonders zoekt.

Van deze lamp zijn er twee en kunnen dus mooi als set. Boven de eetkamertafel, nachtkasten of naast een bank. of samen in een hoek van de kamer.  

Wilt u nog meer van deze lampen. Dan kunnen we deze op maat maken. Ook in andere kleuren zowel koker en/of snoer.

Déklos

€ 80,00

Déklos

€ 80,00

Deze hanglamp is gemaakt van een klos waar garen op gezeten heeft. De oranje accenten zijn gemaakt met de 3d-printer. Door de gaatjes heen komt het licht naar buiten wat voor een sfeervol licht geeft. Door de lange lamp in de Déklos geeft deze mooi licht.

Mooi voor naast de bank, boven de nachtkastjes of als set in de hoek van de woonkamer.

Zwart

€ 155,00

Zwart

€ 155,00

Wat een schitterende lamp al zeggen we het zelf. De schaduw op de muur. Het gebruik van de materialen. Gemaakt van fiberglas tentstokken, en smoked zwart plexiglas en hangend aan een zwart gedraaid snoer.

Deze lamp kan in een klassiek maar ook in een modern interieur.