Copper

€ 100,00

Copper

€ 100,00

Deze industriele lamp is gemaakt beton uit een wasmachine koperen leidingen en een rood snoer met schakelaar. Door zijn hoogte verschil en de vorm van de lampen onstaat er een mooi spel van lijnen en licht.

Het gewicht van deze lamp zorgt ervoor da verzenden helaas geen optie is. Bezorgen doen we graag in overleg.

Halo

€ 180,00

Halo

€ 180,00

Een stoere staande lamp. Gemaakt van een eikenhouten voet, groen snoer en een zwarte ton. Met de op maat gemaakte fittinghouder lijkt het of de lamp zweeft in de zwarte cilinder. 

Deze lamp lijkt instabiel en beweegt makkelijk op zijn dunne 'stokken' maar staat stevig op zijn blok. Het licht van deze lamp is bijzonder, het heeft is weg van een Halo. Vandaar ook de naam. 

Kusto

€ 67,50

Kusto

€ 67,50

Dit kleine lampje roept bij iedereen altijd vragen op. Vroeger gebruikt bij autoschadebedrijven of valetparking. Door de magneet aan de onderzijde blijft hij plakken. Nu is het een lamp geworden waarbij de uitgespaard cirkel bewaard is gebleven en in 3d-geprint houdertje aan het snoer gemaakt.

Biem XL

€ 105,00

Biem XL

€ 105,00

Deze robuste houten balk is gemaakt van Douglas hout. Met de glazen stolp en een rood snoer is dit een een klein podium voor je dierbare foto's of kleine kunstwerken.

Deze lamp is er in drie varianten. En is beschikbaar in drie lengtes